Jennifer Aniston wil een fitte vijftiger zijn, maar moet daar hard voor werken. De actrice houdt niet van een dieet, maar zweert nu wel bij een bepaalde levensstijl: intermittent fasting, oftewel vasten op bepaalde periodes. 

Jennifer slaat het ontbijt daarom over, zo vertelt ze in een interview met het Britse magazine Radio Times.

16 uur niet eten

"Ik doe aan intermittent fasting, dus dat betekent geen eten in de ochtend", zo onthult ze. Wat houdt dat vasten precies in? Je kan het op verschillende manieren doen. De ene eet niet in de ochtend, de ander weer niks in de avond. Het populairste is de zogenoemde 16/8-regel: binnen acht uur heb je al je maaltijden achter de kiezen, de overige 16 uur eet je niks.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Normaal eten

Niet alleen Jennifer is fan van het vasten, ook Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en presentator Jimmy Kimmel doen aan vasten. Zij kiezen alleen voor een andere variant: de 5/2-regel. Op twee dagen eet je maar 25% van het aantal calorieën dat per dag nodig hebt. De andere vijf dagen eet je normaal. Het nieuwe dieet is een hit in Hollywood simpelweg omdat je er snel van afvalt.

Article continues after the ad

 Bron: People Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in