Na luxe reiniging komt moisturizen in het kwadraat.

Het Japanse Sensai Saho Ritueel is niet alleen een rustpunt in je dag, het is boven alles heel grondig. Je begint met de dubbele reiniging die de huid heerlijk zacht en schoon maakt. Reden van deze grote schoonmaak is dat de werkzame stoffen van de verzorgingsproducten op een heel schone huid nóg beter hun werk kunnen doen.

Nouveau hoofdredacteur Claudia leidt stap 2 van het Sensai Saho Ritueel even in. Om de schone huid voor te bereiden op de werkzame stoffen in de dag- en nachtcrème, is het belangrijk de huidcellen licht te hydrateren door middel van een moisturizer. In het filmpje zie je dat het gaat om de Sensai Absolute Micro Mousse Treatment. Je brengt het schuim intact met de vingers op je huid en masseert het licht in zodat de microkoolzuurdeeltjes de doorbloeding kunnen stimuleren.

Article continues after the ad

Op de nog iets vochtige huid breng je dan de tweede hydratatie aan, in de vorm van de Sensai Absolute Silk Fluid of de iets rijkere cream, wat je maar prettig vindt. Hiermee is je huid perfect voorbereid op de derde en laatste stap van het Sensai Saho Ritueel: dubbele applicatie, voor optimale verzorging.

De Sensai verzorgingsfilosofie Saho is geïnspireerd op de Saho-etiquette voor de Japanse theeceremonie en toont aan hoe belangrijk het is om de juiste dingen op de juiste manier en in de juiste volgorde te doen.

Het beautylabel staat voor verfijnde en subtiele elegantie, gebaseerd op wetenschap en de unieke werking van Koishimaru zijde. Die laatste zorgt ervoor dat de huid zelf haar hydraterende functies beter kan uitvoeren, met stralende schoonheid als gevolg.

Foto's (c) Sensai