Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Spannend nieuw Tom Ford parfum: Tubéreuse Nue

Voor je inner 'mistress of the night'! Tom Ford brengt vandaag een heel nieuw parfum uit. Tubéreuse Nue hoort bij  zijn Private Blend lijn en is een geheimzinnige, verleidelijke geur. Tuberozen zijn geen muurbloempjes, de geur is te vergelijken met die van een hyacint op speed. Omdat de bloem in ...

Spannend nieuw Tom Ford parfum: Tubéreuse Nue

Voor je inner 'mistress of the night'!

Tom Ford brengt vandaag een heel nieuw parfum uit. Tubéreuse Nue hoort bij  zijn Private Blend lijn en is een geheimzinnige, verleidelijke geur.

Tuberozen zijn geen muurbloempjes, de geur is te vergelijken met die van een hyacint op speed. Omdat de bloem in de natuur 's nachts bloeit- ze heeft nachtinsecten nodig voor de bestuiving – wordt ze ook wel 'Meesteres van de nacht' genoemd.

Ford gebruikte dit uitgangspunt voor het parfum dat sensueel opent met tuberozen en jasmijn, hartnoten van peper en suède heeft en uitrolt in zacht patchoeli en musk. Vanaf € 282 voor 50 ml.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in