Mooie kleuren en al meer dan 50 jaar duurzaam.

In aantocht: zes nieuwe kleuren lipstick van de grondlegger van clean beauty, Dr. Hauschka. Die ditmaal wat avontuurlijker uitpakt met kleuren als zelfverzekerd rood, delicaat roze en een mysterieuze aubergine.

Minerale pigmenten afkomstig uit de natuur zorgen voor een intense kleur, terwijl amandelolie, carnaubawas en geneeskrachtige plantenextracten van de lipsticks  hoogwaardige natuurlijke huidverzorging maken.

Article continues after the ad

De nieuwe kleuren heten Foxglove (koelroze), Millionbells (dieproze), Chocamocha (dieprood), Marram (nude), Holy Clover (zachtroze) en Hibiscus (rood met een vleugje bruin).

Zo heb je het meeste plezier van de lipsticks

Karim Sattar, internationaal make-up artist van Dr. Hauschka maakt zo een perfecte lip:

  • Om ervoor te zorgen dat de lipstick langer meegaat, gebruik je een kleine hoeveelheid Compact Powder of Loose Powder op de lippen.
  • Voor een subtiel resultaat dep je de kleur zachtjes op de lippen met je vinger. Dit geeft een zachtere en iets matte afwerking.
  • Voor een glanzende, rijke kleur en een extra portie verzorging gebruik je na de lipstick Dr. Hauschka Lip Balm of Lip Care Stick.
  • De lipproducten kunnen onderling gecombineerd worden, voor wie graag een eigen kleur mengt.
  • De nieuwe lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf 21 februari 2021 en kosten € 21,50 per stuk

Dr. Hauschka is: dierproefvrij, 00% natuurzuiver, vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen, NATRUE gecertificeerd en dit alles al sinds 1967.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in