Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Shine! Zorg voor stralende accenten met goud

En een stralende nieuwe geur voor een stijlvol voorjaar. Eén ding moet je de Italianen nageven: ze zien er altijd buitengewoon verzorgd uit en zijn niet verlegen als het gaat om zichzelf versieren met prachtige juwelen en accessoires in glanzend geel goud #bellafigura. Bvlgari speelt daar op in m...

Shine! Zorg voor stralende accenten met goud

En een stralende nieuwe geur voor een stijlvol voorjaar.

Eén ding moet je de Italianen nageven: ze zien er altijd buitengewoon verzorgd uit en zijn niet verlegen als het gaat om zichzelf versieren met prachtige juwelen en accessoires in glanzend geel goud #bellafigura.

Bvlgari speelt daar op in met prachtige sieraden, van de iconische B.Zero1 rock collectie...

...maar heeft ook gouden zonnebrillen...

...en gouden tasjes.

Ook niet mis is Golden Citrine, de nieuwste aanwinst van de  OMNIA lijn. Deze bloemige eau de toilette is geïnspireerd op de citrien, de edelsteen van licht en optimisme. De zonnige geur is gebouwd rond de ylang-ylang-bloem, Siciliaanse mandarijn en gouden benzoë.

Zo wordt het wel héél verleidelijk om eens een luxe accent aan je look toe te voegen, mits je het ingewikkelde flesje openkrijgt, uiteraard.

foto's (c) Bvlgari

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in