Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Serpent Bohème draag je nu ook op geheime plekjes

Boucheron brengt een nieuw parfum uit. Wat geef je je vrouw als je zelf eeuwig op reis bent? Fréderic Boucheron schonk zijn Gabrielle in 1888 een collier in de vorm van een slang, het symbool van eeuwige liefde en bescherming. Het zou de inspiratie vormen voor de Serpent Bohème collectie die sind...

Serpent Bohème draag je nu ook op geheime plekjes

Boucheron brengt een nieuw parfum uit.

Wat geef je je vrouw als je zelf eeuwig op reis bent? Fréderic Boucheron schonk zijn Gabrielle in 1888 een collier in de vorm van een slang, het symbool van eeuwige liefde en bescherming.

Het zou de inspiratie vormen voor de Serpent Bohème collectie die sinds 1968 mikt op vrouwen met een tikje flamboyante bohosmaak.

De collectie is nu uitgebreid met een gelijknamig parfum. Topnoten zijn mandarijn en bes, hartnoten Turkse roos, Indische jasmijn en hibiscus en de basis bestaat uit witte muskus, sandelhout, patchoeli en amber. In de flacon komt het slangenthema terug, met als op de verpakking die belegd is met gouden schubben.

Serpent Bohème parfum kost vanaf € 47 voor 30 ml.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in