Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Extract II, waar ruikt dat naar?

Guerlain en Harrods werken exclusief samen. Haute Parfumerielabel Guerlain is de archieven ingedoken en brengt Royal Extract II uit. De naam is een eerbetoon aan parfumeur Pierre-François-Pascal, oprichter van het parfumhuis en de maker van het originele Royal Extract of Flowers in 1828. De ode ...

Royal Extract II, waar ruikt dat naar?

Guerlain en Harrods werken exclusief samen.

Haute Parfumerielabel Guerlain is de archieven ingedoken en brengt Royal Extract II uit. De naam is een eerbetoon aan parfumeur Pierre-François-Pascal, oprichter van het parfumhuis en de maker van het originele Royal Extract of Flowers in 1828.

De ode aan Pascal zit in het iconische 'bijenflesje' en is uitgevoerd in de kleuren van Harrods, waar het exclusief te koop zal zijn (125 ml voor een adembenemende € 515 euro).

Royal Extract II is een unisexgeur van Thierry Wasser, met topnoten als roze peper en petitgrain (van blad van de sinaasappelboom). Het hart is bloemig met onder andere oranjebloesem en hyacint en gaat over in mos, galbanum en vetiver. Het geheel doet denken aan een wild bos, waarin van alles aan bloemen bloeit en aan fruit groeit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in