Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pumpkin Spice Beauty: 4 heerlijk herfstige beautytoppers

De geur van knusse herfstdagen is er weer. Ook in beautykringen.

Pumpkin Spice Beauty: voor als je helemaal klaar bent voor de herfst

In de VS is het al jaren een rage, en ook in Nederland vallen we er steeds meer voor in de vroege dagen van het najaar: Pumpkin Spice. De geur van speculaas eigenlijk. Althans, bij ons. In de VS is het de geur van pompoentaart. Maar het komt min of meer op hetzelfde neer.

En die vibe (de geur, de kleur) vind je nu niet meer alleen in geurkaarsen en koffiesiropen, maar ook in allerhande beautyproducten. Dus is je mood momenteel al helemaal 🎃, dan zijn deze zes producten helemaal iets voor jou.

Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask van The Body Shop

Schrik niet van de oranje kleur van dit maskertje: de ingrediënten zijn 96% natuurlijk. Er zitten onder andere pompoen-enzymen en cranberrypoeder in. Om dode huidcellen zachtjes te verwijderen en een zachtere, gladdere en stralende huid te verzekeren. 

Maison Margiela Autumn Vibes Eau de Toilette

Maison Margiela

Een geur als een boswandeling op een zonnige herfstmiddag, dat klinkt gewoon heerlijk. Met een beetje pit (roze peper, kardemom) en volop hout, mos en varens. Toegegeven: de pumpkin spice moet je er een klein beetje bij denken, maar wel ultieme fall vibes.

Huda Beauty Nude Obsession Oogschaduwpalet

Pumpkin spice kleurtjes om helemaal blij van te worden dit najaar. Huda Katan is een ware make-upgrootheid op internet en weet heel goed wat ze doet. Dat betekent boterige schaduws zonder teveel losse poeder onder je ogen.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Nóg een pompoenmasker, maar nu een iets luxere variant. Ook weer met pompoen-enzymen, dat is dus een heel ding. Perfect voor doffe huidjes en om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Fris de herfst in, heerlijk.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in