Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig gebaar: Clarins doneert handcrèmes aan ziekenhuispersoneel

We zijn het handen wassen allemaal beu en smeren ons een ongeluk. Maar moet je nagaan hoe vaak medewerkers in de zorg dat doen. Wassen, wassen, wassen. Smeren, smeren, smeren. Al dat handen wassen is funest voor het tere huidje op je handen. Dus is de handcrème momenteel wat je noemt een ultiem l...

Prachtig gebaar: Clarins doneert handcrèmes aan ziekenhuispersoneel

We zijn het handen wassen allemaal beu en smeren ons een ongeluk. Maar moet je nagaan hoe vaak medewerkers in de zorg dat doen.

Wassen, wassen, wassen. Smeren, smeren, smeren. Al dat handen wassen is funest voor het tere huidje op je handen. Dus is de handcrème momenteel wat je noemt een ultiem luxeproduct. (We tippen hier een aantal van onze favorieten!)

Helemaal in de zorgsector, waar natuurlijk nóg vaker gewassen wordt. Gelukkig krijgt ziekenhuispersoneel steun van topmerk Clarins: zij doneren naast desinfecteren handgels namelijk nu 30.000 hydraterende handcrèmes aan ziekenhuizen.

Dat is nog eens support met zachte hand!

Beeld: Clarins

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in