Het oog wil ook wat, qua cadeautje.

Wat geef je iemand die alles al heeft? Iets om mee te smeren, badderen of te douchen is altijd goed. Wil je er een extra verantwoorde draai aan geven, dan ga je voor een label met al 125 jaar ervaring in werken op basis van de natuur: het Duitse Kneipp, ook bekend om de kuren.

(c) Kneipp

Article continues after the ad

Goed nieuws voor de liefhebbers (en voor mensen die snel en makkelijk cadeautjes willen inslaan): het merk opent in het Utrechtse Hoog Catherijne een tijdelijke pop-up store. De Kneipp Giftshop met ‘Gifts from Nature’ is geopend van 22 november tot en met 5 december 2019.

De pop-up staat volledig in het teken van cadeaubeleving. Er is onder andere een DIY inpak-eiland waar de producten prachtig ingepakt kunnen worden. In de weekenden zijn hier ook een inpakgoeroe en gedichtenkunstenaar aanwezig voor inpaktips en een mooie persoonlijke boodschap. Zo heb je zelf nog amper een ontstressende olie nodig, maar desgewenst is die er ook. Je vindt de Giftshop in de Zuidpassage van Hoog Catharijne tussen Ziengs en Didi.

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in