Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op zoek naar een warm en poëtisch parfum?

Verrukkelijk Frans en stralend: Baccarat Rouge 540. Baccarat Rouge 540 is niet nieuw (het kwam in 2016 op de markt), maar toch is deze bestseller van Maison Francis Kurkdjian de moeite waard om nog eens onder de aandacht te worden gebracht. Het is typisch zo'n parfum waarvan wildvreemden zeggen: ...

Op zoek naar een warm en poëtisch parfum?

Verrukkelijk Frans en stralend: Baccarat Rouge 540.

Baccarat Rouge 540 is niet nieuw (het kwam in 2016 op de markt), maar toch is deze bestseller van Maison Francis Kurkdjian de moeite waard om nog eens onder de aandacht te worden gebracht.

Het is typisch zo'n parfum waarvan wildvreemden zeggen: 'Wat ruik je lekker.' Sensueel, aanwezig, maar niet opdringerig en afgaand op reviews een ultieme moodbooster die blij maakt. 

Het betreft hier een Oriëntaalse unisex-geur met topnoten van amandel en saffraan, een hart van Egyptische jasmijn en ceder en basis van ambergris, houtnoten en musk. Bloemig en warm, met een heerlijke glow om je door de wintermaanden heen te helpen. Vanaf € 195 in verschillende vormen, van eau de parfum en het nieuwe extrait de parfum tot haarparfum.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in