Een unieke combinatie van massages, Oosterse naaldtherapie en Perzische kruiden, dat is de Puur Zyba gezichtsbehandeling van Mitra en haar dochter Melody van La Mysore Cosmetics.

Deze facial maakte vorig jaar haar debuut in hun salons, La Mysore sleepte al mooie successen binnen tijdens de Dutch Beauty Awards van 2019 en 2020, met de Puur Zyba doen ze mee aan de editie van 2021.

Article continues after the ad

Zyba betekent 'beauty op natuurlijke wijze', in de behandeling wordt gebruik gemaakt van pure ingrediënten. Uitgangspunt is het verkrijgen van een gezonde, glowing huid die acute problemen en langdurige kwaaltjes heeft overwonnen. Mitra, eigenares van La Mysore Cosmetics, behandelt al jaren klanten op orthomoleculaire wijze om onder andere couperose, een droge huid en huidveroudering tegen te gaan.

Ze ontdekte dat bij sommige klanten de ingenomen vitamines geen effect op de huid hadden omdat het lichaam altijd voorgaat in de behoefte aan vitamines. Huid, haar en nagels zijn helaas als laatste aan de beurt. Ook gebeurde het regelmatig dat klanten hun vitamines vergaten in te nemen. Zo ontstond het idee om de vitamines, samen met mineralen en plantenextracten, in een cocktail met een naaldje aan de huid toe te dienen.

Het betreft hier geen westerse mesotherapie, maar een oosterse naaldtherapie. De naaldjes gaat minder diep, maximaal 1 mm onder de huid (te vergelijken met epileren). De anti-aging cocktail bevat hyaluronzuur, maar de behandeling van couperose of acne gebeurt met vitamines en kruiden. Je krijgt dus een op maat gemaakte cocktail die geschikt is voor wat jouw huid nodig heeft.

Je vindt La Mysore in Bussum en Emmeloord.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in