Dít zijn fijne, verzorgende handcrèmes.

Terwijl 17 miljoen licht smetvrezige Nederlanders momenteel geen handen meer schudden, maar wel veel vaker hun handen wassen, heeft dat gevolgen voor de huid. Die kan schraler worden, waardoor ontsmettende handgel eerder gaat prikken en nou ja, niemand zit ook nog eens op jeuk en kloofjes te wachten. Tijd voor wat extra verzorging, in de vorm van een lekkere handcrème of handmasker – dat verdraaide virus krijgt je niet klein!

Crème Réparatrice Mains van Sisley trekt snel in en laat een beschermende laag op de huid achter die niet plakt.

Article continues after the ad

Weleda Skin Food, voedende alles in één crème.

Hand and Nail Treatment Cream van Clarins verzacht, beschermt, hydrateert, pakt vlekjes aan en versterkt de nagels.

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves is een intensief verzorgend handmasker voor eenmalig gebruik.

Burt's Bees (cultmerk in de VS) met olijfolie en bijenwas tegen ruwe en droge handen; voor dagelijks gebruik

Palmer's Coco Butter Formula is een rijke, heerlijk geurende crème die als een conconnetje om de huid ligt. Heerlijk om mee te gaan slapen met katoenen handschoenen aan.   

Starskin The Gold Mask foliehandschoenen bevatten twee lagen – een binnenste laag die gedrenkt is in een formule gebaseerd op Bulgaarse roos en verrijkt is met pure sheaboter en rozenbottelolie, en een buitenste beschermende folie laag die een intens verwarmend effect creëert voor maximale absorptie.

Argan Oil Hand Crème van Orly – clean beauty voor je handen.

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in