Eerst thuis even testen en snuffelen, wel zo prettig.

Niets zo verrukkelijk als een nieuw parfum ontdekken, maar het vraagt wel om even zelf snuffelen en het een dagje dragen om te weten of het écht wat voor je is. Omdat winkelen momenteel niet altijd een topervaring is, is online een sample set aanschaffen een prima alternatief voor als je nieuwsgierig bent, maar opziet tegen een 'blind buy'.

Article continues after the ad

Heel handig als je zelf een nieuwe geur zoekt, maar ook heel attent als je iemand anders een parfum wilt geven, maar hem of haar zelf eerst de geur even wilt laten ervaren. Nouveau's parfum detective Corrie selecteerde de fijnste adresjes voor je!  

Parfumerie Mysc

Mysc biedt zowel sampleboxen voor huidverzorging en haarverzorging als voor parfum van heerlijke merken zoals Philip B, Acqua di Parma en Montale.

Een samplebox kost € 15 + verzendkosten, je krijgt hierbij een voucher van € 15 voor een volgende aankoop.

Perfume Lounge

De Perfume Lounge biedt sample sets die je geheel naar eigen keuze in kan vullen, maar ook op basis van je persoonlijke wensen, zodat de Perfume Lounge een set op maat voor je maakt. De Perfume Lounge is een geweldig adres voor de liefhebber van niche en indie parfums, met merken als Villoresi en Pierre Guillaume.

De sample sets kosten € 25 verzendkosten, je krijgt hierbij een voucher van € 20 voor een volgende aankoop.

Skins Cosmetics

Skins Cosmetics biedt standaard sample sets maar ook de mogelijkheid zelf een set samen te stellen met diverse producten variërend van parfum tot haar- of huidverzorging. Skins heeft een groot assortiment met mooie merken als Maison Francis Kurkdjian, Diptyque en Le Labo.

De sets van Skins kosten € 20 + verzendkosten, je krijgt hierbij een voucher van € 10 voor een volgende aankoop.

Parfumaria

De webshop van Parfumaria biedt sample sets van mooie parfums op basis van geurfamilies (bloemig/ hout et cetera), maar ook op basis van eigen wensen. Maria heeft een indrukwekkend aanbod bijzondere parfums met merken als Zoologist, Masque Milano en Xerjoff.

De sets van Parfumaria kosten € 16,95 + verzendkosten, je krijgt hierbij een voucher van € 10 voor een volgende aankoop

Goed om te weten

Alle sets worden voorzien van 5 samples, iedere winkel hanteert eigen verzendkosten en wisselende algemene voorwaarden. Een voucher kan geldig zijn voor een periode van 3 maanden, maar ook een jaar – even checken dus.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in