Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Online make-up kopen wordt zo een stuk makkelijker

Beauty connoisseur, dit ga je leuk vinden! Nu de niet-essentiële winkels dicht zijn, is veel make-up alleen nog online te koop en dat is toch lastig inschatten qua kleur. Google komt je in de eigen app-omgeving te hulp met augmented reality, een tool waarmee je kleuren virtueel kunt testen op mod...

Online make-up kopen wordt zo een stuk makkelijker

Beauty connoisseur, dit ga je leuk vinden!

Nu de niet-essentiële winkels dicht zijn, is veel make-up alleen nog online te koop en dat is toch lastig inschatten qua kleur.

Google komt je in de eigen app-omgeving te hulp met augmented reality, een tool waarmee je kleuren virtueel kunt testen op modellen die een match bieden met je eigen oogkleur en teint.

Al kun je ook je eigen front-facing lens gebruiken om make-up van onder andere L’Oreal, MAC Cosmetics, Black Opal en Charlotte Tilbury te testen. De functie werkt samen met Google Shopping, dus geheel onbaatzuchtig is het niet. Maar handig is het wél.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in