Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

OMG, er is nu een betaalbare Hermès!

En nog geïnspireerd op de Birkin ook. Hermès, daarbij denk je vermoedelijk aan wachtlijsten voor de Birkin en de dreamy zijden sjaals die Grace Kelly in High Society zo beeldig om heur hoofd knoopte bij een ritje in de cabrio langs de Rivièra. Maar er is méér.   Voor het eerst in 183 jaar brengt ...

OMG, er is nu een betaalbare Hermès!

En nog geïnspireerd op de Birkin ook.

Hermès, daarbij denk je vermoedelijk aan wachtlijsten voor de Birkin en de dreamy zijden sjaals die Grace Kelly in High Society zo beeldig om heur hoofd knoopte bij een ritje in de cabrio langs de Rivièra. Maar er is méér.  

Voor het eerst in 183 jaar brengt het Franse merk opnieuw een lijn lipsticks genaamd ‘Rouge Hermès’ uit. De lijn bestaat uit 24 kleuren en twee finishes: mat en satijn. De matte lijn werd geïnspireerd door hun iconische Birkin tas, het is dan ook de bedoeling dat de textuur het zachte leer imiteert. De satijnkleuren zijn een ode aan de satijnen sjaals. 

Het leukste nieuws is nog dat de lipsticks - in vergelijking met de iconische tassen van het label – redelijk betaalbaar én duurzaam zijn. De lipsticks kunnen opnieuw gevuld worden en worden verkocht in een plasticvrije verpakking à 38 euro.

Foto's (c) Hermès

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in