Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Olivia Colman's make-up is opvlieger-proof

De Golden Globes geheimen van Olivia's Glam Squad. Hoe zie je er urenlang fris en fabulous uit als je een normale 45-jarige met af en toe een opvlieger bent? Olivia Colman's visagist deelde – met toestemming van de Netflix Queen – haar rode-loper-prep Visagist Sarah Uslan begon met de Pause Well-...

Olivia Colman's make-up is opvlieger-proof

De Golden Globes geheimen van Olivia's Glam Squad.

Hoe zie je er urenlang fris en fabulous uit als je een normale 45-jarige met af en toe een opvlieger bent? Olivia Colman's visagist deelde – met toestemming van de Netflix Queen – haar rode-loper-prep

Visagist Sarah Uslan begon met de Pause Well-Aging face tool, een stimulerende toner bestemd voor de 'menopauzale huid' met als doel die elastischer te laten lijken. Pause Well is een speciale lijn voor vrouwen in de overgang, met onder andere fijne cooling mists.

Die werd voor Olivia overigens niet ingezet, bij haar werd de Hardie Plump and Glow facial mist gebruikt. 

Sarah gebruikte make-up van Pat McGrath Labs Skin Fetish: Sublime Perfection Primer en daarna de Sublime Foundation in kleuren 4 en 5. Deze basis werd afgepoederd met Sublime Perfection Powder in Light 1.

Voor de benodigde glow de Skin Fetish: Highlighter + Balm Duo in Nude. O[ Olivia's ogen zitten kleuren uit de Mthrshp Sublime: Golden Opulence Palette. Zoals Olivia tussendoor grapte: "Het duurt even, maar dan heb je ook wat."