De Golden Globes geheimen van Olivia's Glam Squad.

Hoe zie je er urenlang fris en fabulous uit als je een normale 45-jarige met af en toe een opvlieger bent? Olivia Colman's visagist deelde – met toestemming van de Netflix Queen – haar rode-loper-prep

Visagist Sarah Uslan begon met de Pause Well-Aging face tool, een stimulerende toner bestemd voor de 'menopauzale huid' met als doel die elastischer te laten lijken. Pause Well is een speciale lijn voor vrouwen in de overgang, met onder andere fijne cooling mists.

Article continues after the ad

Die werd voor Olivia overigens niet ingezet, bij haar werd de Hardie Plump and Glow facial mist gebruikt. 

Sarah gebruikte make-up van Pat McGrath Labs Skin Fetish: Sublime Perfection Primer en daarna de Sublime Foundation in kleuren 4 en 5. Deze basis werd afgepoederd met Sublime Perfection Powder in Light 1.

Voor de benodigde glow de Skin Fetish: Highlighter + Balm Duo in Nude. O[ Olivia's ogen zitten kleuren uit de Mthrshp Sublime: Golden Opulence Palette. Zoals Olivia tussendoor grapte: "Het duurt even, maar dan heb je ook wat."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Uslan (@sarahuslan) op

Als eyeliner de Pat MacGrath Labs' PermaGel Ultra Glide Eye Pencil in XtremeBlack die in de bovenste wimperrand werd vervaagd. Daar kwam nog een donkere kleur uit het Mthrshp palet bij "voor een zacht smokey liner effect'. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Uslan (@sarahuslan) op

De finishing touch was de FetishEyes Mascara op de wimpers en op de lippen een mix van de PermaGel Ultra Lip Pencil in Buff en de BlitzTrance lipstick in Full Fantasy. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gillian Anderson (@gilliana) op

Tijdens de (eindeloze) show bleef alles keurig zitten, links Gillian Anderson.

Olivia droeg Emilia Wickstead, had het Nouveau Memo over pofmouwen gekregen en won Beste Actrice in een TV-drama en zag er op dat moment nog prachtig uit, dus hulde aan de glam squad.

Foto's (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in