Skincare goes wetenschappelijk.

Je zal de Nobelprijs voor de beauty hebben gewonnen... Oké, die bestaat niet, maar het Duitse Tomorrowlabs komt een heel eind.

Article continues after the ad

Het merk wordt gedreven door wetenschap en gebruikt een gepatenteerde technologie voor actieve ingrediënten die is gebaseerd op Nobelprijswinnende inzichten in het 'cellulaire regeneratiemechanisme' van de huid. Vertaling: werkt, goed, is wetenschappelijk bewezen.

Knappe koppen

Duitse techniek voor je huid in een potje, dat bieden de knappe koppen van Tomorrowlabs, dat vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar is (bij Douglas). Daar hangt vanzelfsprekend een prijskaartje aan, maar daarvoor krijg je dus wel het nieuwste van het nieuwste op skincare gebied, en nog duurzaam gemaakt ook.

HIF-versterking is een kernwoord binnen de nieuwe technologie: het versterken van het vermogen van ons lichaam om onze cellen te reactiveren. Sinds het in 2019 de Nobelprijs voor de geneeskunde won, werd het door bepaalde artsen al aangeprezen als hulpmiddel bij chronische wonen, haaruitval en meer. Maar nu ligt het dus gewoon in de winkel en kunnen we allemaal profiteren van wetenschap uit een potje.

De 'clean beauty'-producten van Tomorrowlabs zijn vegan, glutenvrij, vrij van microplastics, minerale oliën, PEG's en andere schadelijke ingrediënten. Ook is er een focus op recyclebare materialen. Er zijn drie lijnen te koop: Anti Aging, een medische lijn, en een lijn voor haarherstel, met over alle drie de lijnen heen alles van handcrèmes tot serums tot voedingssupplementen.

Beeld: Tomorrowlabs

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in