Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe geur: Le Lion de Chanel!

Uitbreiding van Les Exclusifs de Chanel. Altijd spannend, een nieuw parfum van Chanel. Le Lion de Chanel hoort bij Les Exclusifs de Chanel. Coco Chanel werd geboren onder het sterrenbeeld Leeuw en maakte gretig gebruik van de symboliek van het dier. Ze liet zich inspireren door de moed, gratie en...

Nieuwe geur: Le Lion de Chanel!

Uitbreiding van Les Exclusifs de Chanel.

Altijd spannend, een nieuw parfum van Chanel. Le Lion de Chanel hoort bij Les Exclusifs de Chanel. Coco Chanel werd geboren onder het sterrenbeeld Leeuw en maakte gretig gebruik van de symboliek van het dier.

Ze liet zich inspireren door de moed, gratie en kracht van de Leeuw, verzamelde beeldjes van leeuwen en liet het dier terugkomen op knopen en in accessoires.

Le Lion de Chanel heeft bergamot en citroen als topnoten, gevolgd door een Oriëntaals hart met labdanumhars, met een uitrol maar vanille, patchoeli, sandelhout en musk. Een flesje van 75 ml kost € 175. Net op tijd voor de feestdagen, wat een toeval ? !

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in