Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw Tom Ford parfum: Soleil Brûlant

De geur van een zinderende zomerdag. What to do als door een pandemie de luxe markt een beetje inzakt? Tom Ford zet stevig in op zijn parfumimperium. Dat ging in 2006 van start met Black Orchid, het begin van de 'signature Tom Ford lijn'. Die werd een jaar later gevolgd door de introductie van de...

Nieuw Tom Ford parfum: Soleil Brûlant

De geur van een zinderende zomerdag.

What to do als door een pandemie de luxe markt een beetje inzakt? Tom Ford zet stevig in op zijn parfumimperium. Dat ging in 2006 van start met Black Orchid, het begin van de 'signature Tom Ford lijn'.

Die werd een jaar later gevolgd door de introductie van de 'Private Blend Collection', een reeks van twaalf uniseks geuren, waarvan alle parfums openen met één enkele geurnoot, zoals amber, tabak, leer of gardenia. In totaal heeft hij inmiddels 84 verschillende (vormen van) geuren, al dan niet variaties op een thema.

Voor de zomer van 2021 komt daar Soleil Brûlant bij: 'Zongekuste citrus gemengd met kruiden, die overgaat in bloemen: oranjebloesem en zwarte honing smelten in warme amber', zo luidt het persbericht.

De geur zou wel iets weghebben van die van je huid na een dag in de zon. Een flesje begint bij 297 euro.  

In ander geurig Ford nieuws: Eau de Jasmin Rouge (2011) en Eau de Vert Boheme (2016), iets lichtere, getweakte versies van de originelen, zijn vanaf nu verkrijgbaar, vanaf ongeveer 80 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in