Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw parfum van Sisley: Izia La Nuit

Mysterieuze versie van een dreamy rozengeur. Izia ken je vermoedelijk al, het is een moderne, frisse rozengeur die een beetje koel is, wat dit parfum heerlijk maakt op warme dagen. De nieuwste versie Izia La Nuit is bepaald geen variatie op het origineel, de geur is eerder geheimzinnig en nachtel...

Nieuw parfum van Sisley: Izia La Nuit

Mysterieuze versie van een dreamy rozengeur.

Izia ken je vermoedelijk al, het is een moderne, frisse rozengeur die een beetje koel is, wat dit parfum heerlijk maakt op warme dagen.

De nieuwste versie Izia La Nuit is bepaald geen variatie op het origineel, de geur is eerder geheimzinnig en nachtelijk. Het parfum is gebaseerd op een roos die slechts één keer per jaar kort bloeit in de tuin van gravin Isabelle d’Ornano, de grande dame achter Sisley.

Topnoten zijn kardemon, fruit en citrus. Het parfum heeft een bloemenhart van Rose d’Ornano, freesia en magnolia en een warme, tikje zwoele basis van patchoeli, labdanum en vanille.

De flacon is dezelfde als Poolse kunstenaar Bronisław Krzysztof ontwierp voor het origineel, maar nu met een speciale zwarte lak voor het Nuit-effect. Izia La Nuit Eau de Parfum komt uit op 20 januari 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in