Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw Dolce en Gabbana parfum: Velvet Black Patchouli

Van woody en kruidig naar zoet en musk. De Velvet Collection van Dolce & Gabbana wordt dit jaar uitgebreid met Velvet Black Patchouli. Parfumeur Rodrigo Flores-Roux creëerde de Velvetlijn in 2010. Met Velvet Black Patchouli keert hij terug naar de sensuele wortels van de collectie. De geur combin...

Nieuw Dolce en Gabbana parfum: Velvet Black Patchouli

Van woody en kruidig naar zoet en musk.

De Velvet Collection van Dolce & Gabbana wordt dit jaar uitgebreid met Velvet Black Patchouli. Parfumeur Rodrigo Flores-Roux creëerde de Velvetlijn in 2010.

Met Velvet Black Patchouli keert hij terug naar de sensuele wortels van de collectie. De geur combineert het rijke hout van patchoeliolie met pittige salie en balsamico en iets fruitigs van Indiase davana-olie. "Ik wilde de geur vangen van de schepen die uit het oosten kwamen met exotische kruiden, oliën en specerijen aan boord," zegt Rodrigo.

Het is een heel Italiaanse geur, maar suggereert meer de sfeer van het warme zuiden, dan die van het wat zakelijkere noorden. Velvet Black Patchouli hult je uiteindelijk in een geur van musk met een vleugje tabak en karamel als basisnoot.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in