Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw: Bobbi Brown komt nu óók met een adventskalender

En daar worden wij érg blij van. Ja, het is nog steeds maar oktober. Maar een beetje liefhebber van beauty-adventskalenders weet dat deze maand alle nieuwe pareltjes voor komend december alvast worden gepresenteerd. En al te bestellen zijn.  Nou is de spoeling al nooit dun, maar komt er dit jaar ...

Nieuw: Bobbi Brown komt nu óók met een adventskalender

En daar worden wij érg blij van.

Ja, het is nog steeds maar oktober. Maar een beetje liefhebber van beauty-adventskalenders weet dat deze maand alle nieuwe pareltjes voor komend december alvast worden gepresenteerd. En al te bestellen zijn. 

Nou is de spoeling al nooit dun, maar komt er dit jaar wel een nieuwe ster bij aan het advent-firmament die we je niet willen ontzeggen. Bobbi Brown komt voor het allereerst met een eigen, exclusieve adventskalender. En dat is er eentje om hebberig van te worden.

Het is namelijk een kalender met twaalf dagen/cadeaus, en dat betekent voor de liefhebber: een kalender vol luxeproducten, in plaats van eentje met ook veel B-keus. Geen wonder dus dat de box bij Bobbi Brown zelf in no time was uitverkocht. Gelukkig kun je 'm in Nederland nog wel scoren bij Zalando. Op = op.

De kalender kost 180 euro, maar bevat voor bijna 300 euro aan producten. En wij gaan het natuurlijk niet verklappen, maar mocht je willen weten wát je precies in huis haalt voor die prijs, dan is dat heel makkelijk bij elkaar te Googelen.

De hele boel direct bij levering uitpakken kan natuurlijk ook, we zeggen het maar. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in