Voor als je tijd noch zin hebt in laag over laag over laag.

Het is begrijpelijk dat cosmeticalabels graag hun producten willen verkopen, maar ligt het aan ons of slaan ze massaal een beetje door in het aanbieden van serums, toners, essences, ampullen en crèmes die je allemaal moet stapelen voor het grootste effect? Niet alleen dragen al die laagjes niet lekker, wie heeft er tijd voor elke dag zoveel smeren, inmasseren, deppen en laten intrekken?

Enter Venn Skincare, multitaskende huidverzorging die klinisch bewezen resultaten biedt, zonder gedoe. Het is een high tech label uit Zuid-Korea, momenteel de plek waar de meeste beautyinnovaties vandaan komen.

Article continues after the ad

Venn heeft drie patenten gekregen, eentje voor Delivery Technology: effectieve afgifte, merkbare resultaten. Solubilization Technology (zorgt dat moeilijk oplosbare ingrediënten worden omgezet in werkstoffen die de huid wel kan opnemen). En Hydration Technology, die ervoor zorgt dat het huidoppervlak én de huidlagen eronder voor 24 uur gehydrateerd blijven.

Met vijf producten (cleanser, serum, masker en keuze uit twee anti-age producten die doen waar je anders zeven andere potjes en flesjes voor nodig zou hebben), ben je er. Venn is ook nog eens dierproefvrij en clean, dat wil zeggen dat er geen controversiële ingrediënten inzitten zoals parabenen of minerale oliën.

Voor wie nieuwsgierig is geworden, het beautylabel  is exclusief verkrijgbaar bij Cosmania en je kunt er een miniset van bestellen om te testen of het iets voor je is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in