Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze handcrèmes smeer je voordelig én op chic

Omdat we nooit genoeg handcrème-inspiratie hebben op het moment. In onze eeuwige zoektocht naar fijne handcrème die snel intrekt, lekker ruikt en ook nog een beetje gezellig staat op bureau/keukentafel/wat dan ook hebben we een nieuwe favoriet gevonden: die van & Other Stories. Het merk komt spec...

Met deze handcrèmes smeer je voordelig én op chic

Omdat we nooit genoeg handcrème-inspiratie hebben op het moment.

In onze eeuwige zoektocht naar fijne handcrème die snel intrekt, lekker ruikt en ook nog een beetje gezellig staat op bureau/keukentafel/wat dan ook hebben we een nieuwe favoriet gevonden: die van & Other Stories.

Het merk komt speciaal in deze barre tijden met drie bijzondere geuren, in handcrème, handlotion, handzeep én mist. Miami Muse bijvoorbeeld ruikt naar roze peperkorrels en suikerspin, en dat is lekkerder dan het misschien klinkt. Er is ook een crème met citroen, gember en mos, en eentje met wilde kumquat en sandelhout.

Je shopt ze bijvoorbeeld in een leuk setje van drie, waardoor je de komende weken wat uit te proberen hebt. Ook uitstekend als schoencadeautje of stocking stuffer trouwens. En ja: het staat ook leuk, en dat is anno 2020 óók gewoon belangrijk.

Wij zijn fan. Van veel van de beautyproducten van & Other Stories trouwens, want betaalbaar maar toch chic.

Beeld: & Other Stories

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in