Voor je verlanglijstje: sonische huidverzorging.

Een mooie huid begint bij de basis: een schone huid. Reinigen is daarbij zeker zo belangrijk als verzorgen. En voor wie zich nog even niet aan een bezoek aan de schoonheidsspecialiste  waagt, zijn er handige gadgets om ook thuis je huid een dieptereiniging te geven.

Article continues after the ad

Het UFO 2 smart maskerapparaat voor 'facial fitness' van het Zweedse Foreo is daarbij een bekend hulpmiddel.

En de UFO heeft nu jonkies gekregen in de vorm van de Foreo Here & There Giftset. Die bestaat uit twee sonische gezichtsborstels voor een diepe reiniging van de huid. De LUNA mini 2 gezichtsreinigingsborstel is voor 'Here'. Het reinigt je huid tot wel 8000 T-Sonic pulsaties per minuut en geeft je huid die stralende glow. De uiterst zachte siliconen contactpunten reinigen 99,5% van vuil, talg, make-up resten en dode huidcellen van je huid zonder die te irriteren.

Als je onderweg bent naar 'There', pak je de Luna play in. Deze kleine gezichtsborstel is net zo krachtig en reinigt de huid grondig tijdens een snelle en gemakkelijke routine. De niet-poreuze en zijdezachte sonische gezichtsborstel heeft de afmeting van een bitterkoekje en kan tot 100x worden gebruikt.

De Foreo UFO 2 kost € 279, de Here & There giftset is € 199, te koop bij De Bijenkorf en op Foreo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in