Friends x Revolution: 'I'll be there for you,' in de badkamer.

Voor jezelf, omdat je alle afleveringen kent. Of voor de twintiger in je omgeving, die Friends heeft ontdekt en verslingerd is aan de serie waarin de smartphone en social media nog niet bestonden: make-up geïnspireerd op de vrouwen van Friends.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Revolution Makeup (@makeuprevolution) op

De collectie bestaat uit drie oogschaduwpaletten van Revolution Beauty die telkens negen kleuren bevatten, en drie lipsticks geïnspireerd op personages Phoebe Buffay, Rachel Green en Monica Geller. 

"We hebben elk personage tot in detail bestudeerd", zegt Adam Minto, een van de oprichters van Revolution Beauty. "Wat ze dragen, hoe ze zich opmaken, hoe hun persoonlijkheid in elkaar zit. Dat was onze inspiratie."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Revolution Makeup (@makeuprevolution) op

 Je koopt dus niet zomaar een oogschaduwpalet, maar Phoebe, Rachel of Monica in een doosje. Zo staat er op de verpakking van het Phoebe Palet een gele taxi die ze in de show van haar grootmoeder erft. Je treft er pastelkleurige tinten aan met namen zoals Smelly Cat, Lobster en Buffay. 

Op Monica’s palet zal je namen zien zoals Clean, Chef en Geller Up, terwijl Rachel’s doosje onder andere de tinten On a Break, Shopping of Barney’s bevat. Het merk brengt ook een make-up tasje met kreeftprint uit, en één groot Friends-palet met kleuren voor alle Friends personages. Oók Ross, Joey en Chandler, en zelfs de Ugly Naked Guy, Janice en Fun Bobbie. 

Verkrijgbaar vanaf 16 september 2020 op onder andere Revolution Beauty, vanaf ongeveer 10 euro per palet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in