Het genot van verrukkelijk verloren uren...

Hoewel Louis Vuitton vooral bekend staat om de luxe leerwaren en kleding, timmert het label ook stevig aan de weg in geurland. ‘Les Parfums Louis Vuitton' is een hele collectie aan het worden met een mooie nieuwkomer: Heures d’Absence.

Article continues after the ad

Parfumeur Jacques Cavallier Belletrud gebruikte hiervoor de frisheid van jasmijn, meirozen en pittosporum. Er zit ook een vleugje sandalhout, mimosa en musk in, voor een 'exotische finish'.

Heures d’Absence is grotendeels geïnspireerd op de gelijknamige LV geur uit 1927. Die vintage editie was speciaal gemaakt voor de opening van de winkel in Londen en genoemd naar de villa van George Vuitton.

(c) Fragrantica

Er zijn slechts 300 exemplaren van gemaakt, op het flesje was een vliegtuigje herkenbaar: Heures d’Absence verweest naar George's liefde voor reizen. De nieuwe versie is verkrijgbaar als eau de parfum in verschillende formaten en ligt eind februari in de winkel.

Foto's (c) Louis Vuitton 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in