'Smeren, smeren, smeren; de basis is key!'

Leco van Zadelhoff is een kunstenaar met kwasten, föhns, lipstick en mascara en in staat elke vrouw ademloos (en verrukt!) in de spiegel te laten kijken.

In de nieuwe Nouveau is zijn Beauty Academy Masterclass gewijd aan de look van covermodel Hedy d'Ancona (83). Leco's toptip voor de oudere huid?

Article continues after the ad

"Hydrateren! Drink, zeker als je ouder wordt, water, thee... zorg dat je huid stevig en soepel blijft. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Neem je vitaminen en mineralen en blijf smeren, smeren, smeren. Investeer in oogcrème, gezichtscrème, decolleté-crème. Mooie make-up komt alleen maar over op een mooi gehydrateerde, verzorgde huid."

Meer weten van Leco's Masterclass?

Meer tips – het wonder van wenkbrauwgel, de magie van volumepoeder – lees je in de nieuwe Nouveau die nu in de winkel ligt met een gratis Bookazine van Zafón erbij! Online bestellen kan ook, dan wordt het nummer meteen naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in