'Patty’s mooie kopergouden haardos is een van haar sterke punten.'

De Dolly Dots zijn de covermodellen van de nieuwste Nouveau en topkapper en -visagist Leco van Zadelhoff was uiteraard all over them wat betreft de looks. Hier licht hij toe hoe hij Patty Zomer zo laat stralen.

Leco: "Deze heerlijke vrouw is inmiddels al jaren überstylist. Ik werk graag met haar, onze smaak komt erg overeen en we houden elkaar mooi in balans. Heerlijk dat ze nu zelf weer eens voor de lens staat en dat ik haar kan glammen, want ze is een gorgeous girl en een fantastische zangeres."

Article continues after the ad

Uitstraling

Patty is ook een echte ageless beauty op wie de jaren geen vat lijken te hebben. Een van haar sterke punten is haar prachtige kopergouden haar. Ik noem haar ‘mijn ginger’.

Haar

Haar volle haardos met perfecte pony heb ik eerst geföhnd met PLI Techni.ART van L’Oréal Professional om het mooi te polijsten.

Vervolgens heb ik er met de krultang iets beweging in gemaakt voor dat nonchalante boho beachy-effect.

Huid

Patty’s huid heb ik geëgaliseerd met de primer van La Prairie. Daarna heb ik als foundation de Phyto-Teint Nude van Sisley gebruikt. Heerlijk dat de blusher weer terug is. Op Patty’s konen een koperbruine blush van Sensai. De zon gaat meteen schijnen.

Ogen

Patty heeft mooie amandelvormige ogen, die ik heb aangezet met eyeshadow in lichte bruintinten Eye Colour Palette 01 Shiny Foliage van Sensai. Zwarte eyeliner om de ogen te accentueren en bij Patty ook een wimpertje van Ardell en de Volume-mascara van Chanel.

De wenkbrauwen heb ik iets dikker gemaakt met het wenkbrauwpotlood van Chanel (Blond) en gefixeerd met The Browsetter van Benefit.

Mond

Patty’s lippen heb ik omlijnd met een potlood van MAC in een koraaltint (French Silk). Daar heb ik de lippen ook mee ingekleurd.

Deze producten gebruikte Leco:

1 Benefit, the brow setter, € 29,90.
2 Chanel, les 4 ombres n 5, € 57.
3 Sisley, phyto-teint nude, € 74,50.
4 L’oréal professional, pli techni.art, € 13,90.
5 MAC, love me lipstick kleur laissez-faire, € 20,50.
6 Sensai, colours blooming blush, € 41.
7 La Prairie - skin caviar concealer foundation, € 242.
8 Sensai, eye colour palette 01 shiny foliage, € 70.

Zin in meer Dots? 

De Nouveau met de Dolly Dots ligt nu in de winkel en is online te bestellen. Het nummer wordt dan zonder verzendkosten naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in