Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leco over Angela Groothuizen: 'Hét voorbeeld van ageless beauty'

'Angela heeft een heel mooie bone structure.' De Dolly Dots zijn de covermodellen van de nieuwste Nouveau en topkapper en -visagist Leco van Zadelhoff was uiteraard all over them wat betreft de looks. Gisteren kon je al lezen hoe hij Patty Zomer liet stralen. Vandaag vertelt hij alles over de loo...

Leco over Angela Groothuizen: 'Hét voorbeeld van ageless beauty'

'Angela heeft een heel mooie bone structure.'

De Dolly Dots zijn de covermodellen van de nieuwste Nouveau en topkapper en -visagist Leco van Zadelhoff was uiteraard all over them wat betreft de looks. Gisteren kon je al lezen hoe hij Patty Zomer liet stralen. Vandaag vertelt hij alles over de look van Angela Groothuizen.

Leco: "Angela is al dertig jaar een vriendin van me. Ze nam me onder haar hoede nadat ik, zo groen als gras, van Harderwijk naar Amsterdam was verhuisd. Ik had grote dromen en Angela heeft me min of meer geïntroduceerd in de televisiewereld. Ik heb zelfs een tijdje bij haar in huis gewoond."

Uitstraling

Voor mij is Angela hét schoolvoorbeeld van een ageless beauty. Ze heeft een fantastische bone structure en een mooi verfijnd koppie met geweldige jukbeenderen.

Haar uitstraling is door de jaren heen alleen maar mooier geworden. Ze is geen vrouw voor een over the top-look. Haar canvas is erg goed: een mooie, verzorgde huid, stralende ogen en een prachtige lach.

Haar

Ik heb Angela’s bob mooi uitgeföhnd met Materialiste van Kérastase, toen met de krultang grove beach loops gemaakt en die gefixeerd met hairspray van Matrix. Vervolgens moet je af en toe met je vinger een klein beetje volumepoeder over de hoofdhuid wrijven zodat het haar wat omhoogkomt.

Huid

Als primer heb ik Glow Serum van Sensai gebruikt. Ook de foundation is van Sensai. Daarna wat Touche Eclat nr. 2 van YSL onder de ogen en transparante poeder om te matteren. Als blusher heb ik een bronzer gebruikt van Guerlain en op de jukbeenderen wat glans van het Backstage shine palet van Dior.

Ogen

Ik heb de wenkbrauwen wat voller gemaakt met het wenkbrauwpotlood van Chanel in de kleur Blond en ze opgeborsteld met gel van Benefit. De ogen heb ik opgemaakt met lichte tinten (Les 4 Ombres van Chanel).

Op de arcadeboog heb ik een mushroomtint gebruikt. Dan de voor Angela iconische messcherpe zwarte eyeliner, een wimpertje van Ardell en zwarte Volume-mascara van Chanel.

Mond

De lippen heb ik opgemaakt met het lippenpotlood Stone van MAC en vervolgens met Laissez-Faire Love Me lipstick van hetzelfde merk.

Deze producten heeft Leco gebruikt:

1 BENEFIT, THE BROW SETTER, €29,90. 2 CHANEL, LES 4 OMBRES N°5, €57. 3 SISLEY, PHYTO-TEINT NUDE, €74,50. 4 L’ORÉAL PROFESSIONAL, PLI TECHNI.ART, €13,90. 5 MAC, LOVE ME LIPSTICK KLEUR LAISSEZ-FAIRE, €20,50. 6 SENSAI, COLOURS BLOOMING BLUSH, €41. 7 LA PRAIRIE - SKIN CAVIAR CONCEALER FOUNDATION, €242. 8 SENSAI, EYE COLOUR PALETTE 01 SHINY FOLIAGE, €70.

Zin in meer Dots? 

De Nouveau met de Dolly Dots ligt nu in de winkel en is online te bestellen. Het nummer wordt dan zonder verzendkosten naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beauty
  • Roger Neve