Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Uitgroei? Leco redt je kerst-coupe!

Doe-het-zelf je stijlvol door de lockdown. Oh dear, uitgroei allover, arme kapper verplicht dicht en kerst 2020 is al raar genoeg zonder bovenop je hoofd een ‘landingsstrip’ die steeds meer uitdijt, highlights die op je oorlellen hangen en grijze slapen. Als je je haarkleur al jaren enkel door de...

Uitgroei? Leco redt je kerst-coupe!

Doe-het-zelf je stijlvol door de lockdown.

Oh dear, uitgroei allover, arme kapper verplicht dicht en kerst 2020 is al raar genoeg zonder bovenop je hoofd een ‘landingsstrip’ die steeds meer uitdijt, highlights die op je oorlellen hangen en grijze slapen.

Als je je haarkleur al jaren enkel door de kapper laat doen, zijn deze uitgroei-issues ongetwijfeld herkenbaar nu de salons gesloten zijn. En dan kan het uiteindelijk toch verleidelijk worden naar een thuiskleuring te grijpen.

Leco en Nouveau's hoofdredacteur Claudia

Stylist, visagist en vertrouweling en redder van vele BN'ers Leco van Zadelhoff (we love him!): "Informeer dan liever eerst bij je kapper of zij geen thuis-set voor je kunnen samenstellen; dan heb je in elk geval je eigen ‘kleurrecept’. Al is het ook dan belangrijk dat je goed begeleid wordt met een uitvoerige handleiding of beter nog, stap voor stap aan de hand van een Facetime sessie. Kleuren is zo’n specialistische behandeling: kappers weten bijvoorbeeld ook precies hoe ze de verhoudingen zodanig kunnen mixen dat het haar zo min mogelijk schade oploopt. Dat is bij een thuiskleuring nooit het geval, dan heb je zogezegd 'één pakje donkerblond voor allen'.