Even scrubben voor de zomer weer begint.

Dit weekend en volgende week keert de zon terug naar Nederland, om hopelijk voorlopig te blijven. Dat betekent blote armen en blote benen. En daar is natuurlijk een beetje voorwerk voor nodig.

Met deze zes geweldige body scrubs tover je in no time de meest shiny en gezonde huid tevoorschijn. Kun jij lekker shinen, net als het zonnetje.

Elemis Sea Lavender and Samphire Salt Scrub — 42,95 euro voor 200ml

Article continues after the ad

Een topper die de huid voedt en weer zacht maakt. Licht verwarmend en schuimend, met detoxeffect en glowy finish.

ilapothecary Quiet Start Body Scrub — 39,95 euro voor 200gr

Scrub en homeopathie in één, je wordt er namelijk ook nog eens heel lekker mee wakker. Ook lekker als oppepper op dagen waarop je je een beetje flets voelt.

Omorovicza Gold Sugar Scrub — 75,45 euro voor 200ml

Met goud, ylang-ylang, rietsuiker en natuurlijke fruitoliën die voor een heerlijke glow zorgen. Goud werkt bovendien ontstekingsremmend. Dit Hongaarse merk staat altijd garant voor geweldige producten.

Herbivore Coco Rose Coconut Oil Body Polish — 36,45 euro voor 226gr

Hij ruikt naar Marokkaanse roos en hydrateert als de beste dankzij kokosolie en sheaboter. De roze klei ontgift.

OUAI Scalp & Body Scrub — 36,45 euro voor 250gr

Je kent OUAI misschien meer van de haarproducten, en dat klopt precies: deze scrub is voor je lichaam én je hoofdhuid. Met probiotica.

Caudalie Crushed Cabernet Scrub — 24,95 euro voor 150 gr

Caudalie maakt de fijnste 'wijn-en-druiven'-producten, en deze cabarnetscrub is geen uitzondering: hij zorgt voor een betere vochtafvoering en vecht tegen cellulites.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in