Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kick-ass rode lippen? De Crimson Couture Kit!

Het enige duo dat je deze winter nodig hebt. De net geridderde Britse visagist Pat McGrath lanceert een limited edition in schitterend rood. De Crimson Couture Kit bestaat uit een lipstick en een lipliner. De lipstick is een MatteTrance in 'Elson 3', wat wil zeggen da tie hydrateert en een superl...

Kick-ass rode lippen? De Crimson Couture Kit!

Het enige duo dat je deze winter nodig hebt.

De net geridderde Britse visagist Pat McGrath lanceert een limited edition in schitterend rood. De Crimson Couture Kit bestaat uit een lipstick en een lipliner.

De lipstick is een MatteTrance in 'Elson 3', wat wil zeggen da tie hydrateert en een superlichte, matte finish heeft. Wil je de look nog wat extra aanzetten, dan gebruik je ook  het lippotlood PermaGel Ultra Lip Pencil in 'Blood lust', dat heel lang blijft zitten.

"Maak je look af met gouden oogschaduw of een smokey eye en een beetje bronzer," zegt Pat. "En je wordt meteen vrolijker als je jezelf voor de Zoom ziet." De kit kost € 56.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in