Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kunt straks ruiken als een meesterwerk van Van Gogh!

Wát een leuk idee voor (huis)parfums. Floral Street heeft de eer de eerste parfumpartner van het Van Gogh Museum te worden. De parfumeur heeft voor vier jaar getekend en gaat voor het museum (huis)parfums maken, geïnspireerd op de schilderijen van Vincent. "Toen we de schilderijen bestudeerden, o...

Je kunt straks ruiken als een meesterwerk van Van Gogh!

Wát een leuk idee voor (huis)parfums.

Floral Street heeft de eer de eerste parfumpartner van het Van Gogh Museum te worden. De parfumeur heeft voor vier jaar getekend en gaat voor het museum (huis)parfums maken, geïnspireerd op de schilderijen van Vincent.

"Toen we de schilderijen bestudeerden, ontdekten we een gedeelde liefde voor de natuur en oog voor schoonheid in het alledaagse," zegt Michelle Feeney, de oprichter van Floral Street. "In deze samenwerking kunnen we die op een nieuwe manier samenbrengen."

"Floral Street en het Van Gogh Museum delen de missie om een divers publiek en toekomstige generaties te inspireren," zegt Emilie Gordenker, directeur van het Van Gogh. "Dit is een vernieuwende manier om de kunst van Van Gogh te ervaren."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in