Maar of je dat moet willen?

Eerder was actrice Lisa Rinna (58) niet zo gelukkig met haar lippen, die al niet klein waren, maar nog meer opvielen nadat ze die om onverklaarbare redenen met siliconen liet vullen, wat niet zo subtiel uitpakte als ze had gehoopt.

Het mooie van in de vijftig zijn is echter dat je beseft dat handenwringen over zoiets weinig zin heeft. Sterker nog, Rinna besloot van dit missertje gewoon maar haar sterke punt en handelsmerk te maken en breidde haar label Rinna Beauty uit met Larger Than Life Lip Plumpers. Zodat iedereen deze look kan omarmen, zij het dan tijdelijk (de plumpers tintelen en trekken extra bloed naar de lippen, zodat die voller lijken).

"Mijn lippen zijn groot, ik wilde ze groot, ik heb ze groot laten maken," zegt ze strijdlustig. "Het feit dat ik het op mijn 57ste heb laten doen is op zich al opmerkelijk. Niemand ontkomt aan ouder worden. Het is heel persoonlijk hoe je dat wilt doen, ik oordeel daar niet over, of je nu wel of niet iets aan jezelf wilt laten doen. Waar jij je maar goed bij voelt."  

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in