En mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor jezelf…

In de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam kunnen klanten nu al terecht voor een persoonlijk advies van een personal beauty stylist, vanaf november geldt de service voor alle winkels. De personal beauty stylist helpt klanten bij het vinden van geschikte huidverzorging, make-up of haarverzorging en is niet gebonden aan een bepaald merk.

Iedereen kan hier terecht voor het vinden van een nieuwe of vertrouwde look of eindelijk de perfecte kleur lipstick vinden. Het is eveneens mogelijk in alle rust kennis maken met nieuwe en exclusieve cosmeticamerken, zoals Hourglass en Gucci Beauty. Je kunt online een persoonlijke afspraak à 10 euro maken met een personal beauty stylist.

Article continues after the ad

Ook leuk met het ook op het einde van het jaar: de eerste eigen beauty-adventskalender van de Bijenkorf. Hij kost 119 euro en er zit voor 275 euro aan producten in variërend van Glow tonic van Pixi, Orgasm Blush van NARS, Translucent Powder van Laura Mercier en Rose hair and body oil van Ouai.

Foto's © De Bijenkorf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in