De absolute wellnesskenner heeft een toptip.

Van Jennifer Aniston nemen we graag iets aan, want zij heeft al het fijne in het leven wel eens uitgeprobeerd. We willen weten hoe ze voor haar beroemde lokken zorgt, hoe ze aan die glowy huid komt, hoe ze aan dat lijf komt. En ja, dan ook maar gelijk hoe ze ruikt.

Of nou ja, eigenlijk: hoe haar huis ruikt, want dat heeft ze dus nét lekker uit de doeken gedaan tegen People Magazine. Jen brandt overal waar ze is déze geurkaars.

Article continues after the ad

Het is de Burning Rose Candle van het gelauwerde Byredo, enne... Jen koopt ze in bulk. "Ik heb er meerdere in mijn huis staan, en neem ze ook altijd mee in mijn trailer als ik op de set ben. Uren nadat je deze kaars uitblaast, hangt de geur er nog. Heel lekker bloemig."

Nee, ze heeft geen aandelen (al verwachten wij binnenkort wel een campagne van Byredo x Jen, waarom niet), maar deelt gewoon graag haar favorieten. Overigens omschrijft het merk de kaars als volgt: een roos vol verlangen met bloemige accenten maar ook leer en donker hout. Ah.

Wil je het eens uitproberen, dan heeft Byredo een fijne kleine variant voor 35 euro. Voor de grote jongen betaal je 62 euro. Je shopt ze allebei hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in