Stralende samenwerking tussen Acqua di Parma en La Double J.  

Laten we het onder ogen zien: we gaan deze zomer nergens heen en al helemaal niet naar Italië. Wat de samenwerking tussen Acqua di Parma en La DoubleJ des te verleidelijker maakt: een capsule collectie die onmiddellijk associaties met de Amalfikust opwekt.

Het maximalisme van La DoubleJ – het label van de Californische Italië-aficionado JJ Martin – sluit fraai aan bij de Italiaanse elegantie van Acqua di Parma.

Article continues after the ad

Capsulecollectie Blu Mediterraneo by La DoubleJ bevat producten die enkele van Acqua di Parma's meest populaire geuren bevatten: Arancia di Capri, Fico di Amalfi en Mirto di Panarea, in de vorm van een luxe Shower Mousse, een milde Body Scrub en een lichte Body Lotion. Naast de luxueuze schoonheidsproducten bevat de collectie een uitgebreid assortiment lifestyle-items.

Twee dessins van La DoubleJ werden speciaal voor Acqua di Parma  ontworpen: Confetti Blu en Confetti Giallo. JJ Martin liet zich inspireren door een harmonieus en dynamisch patroon uit haar allereerste collectie, dat ze opfriste door er de iconische kleuren van Acqua di Parma in te verwerken. 

De stijlvolle prints sieren strandlaken, sjaals, badpakken, etuis, kussens, tote bags en notitieboekjes, maar ook de verpakking van de producten. Waarmee je gezien kan worden, ook op het strandje van het meer bij je in de buurt.

Acqua di Parma x La Double J is Verkrijgbaar vanaf 9 mei 2020.