Ze ziet er 20 jaar jonger uit dan ze is – hoe dan?

Volgend jaar wordt ze vijftig, de meeste mensen schatten haar in op een jaar of dertig. Model Bella Hernandez is moeder van vier kinderen...

...in de leeftijden van 18, 20, 23 en 24 en gezegend met zeer fortuinlijke genen, dat zegt ze zelf ook. "Maar het gaat er ook om hoe je jezelf onderhoudt," aldus Bella in de Daily Mail. "Ik doe er geen heel rare dingen voor, om er zo uit te zien."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When breakfast is life. 🥝🥥🍐 #eatright #healthybowls #mornings

Een bericht gedeeld door Bombshell In This Dress (@bombshellinthisdress) op

In plaats van koffie drinkt Hernandez in de ochtend een kop vers getrokken thee van geelwortel (een natuurlijke ontstekingsremmer) met een beetje zwarte peper of een kop thee van gember, citroen en honing ("Tegen een opgeblazen gevoel"). Ontbijt is avocado op een geroosterde boterham of een omelet met een bessensmoothie.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini meatloaf by yours truly. #eatwell #gains #foodporn

Een bericht gedeeld door Bombshell In This Dress (@bombshellinthisdress) op

Haar lunch bestaat uit een salade met gegrilde kip en haar diner is "niets machtigs, want dan slaap ik niet lekker". Afgaand op haar insta staat er gewoon brood, pasta en noedels op het menu. Na 20:00 eet ze meestal niet meer. "Ik eet alles, maar ik let wel op mijn suikerinname," zegt ze. "Taart is voor als er iets te vieren is, ik zal het niet elke dag eten. Afgezien van extra vitamine C gebruik ik geen supplementen, ik probeer alles wat je nodig hebt uit normale voeding te halen. Zo moeilijk is dat niet."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bombshell In This Dress (@bombshellinthisdress) op

Bella zegt dat 'luisteren naar mijn lijf' haar geheim is om in vorm te blijven. "Het is goed in staat je te vertellen wat het nodig heeft. Als ik de ene dag teveel heb gegeten, compenseer ik dat de volgende dag, maar als ik snak naar bepaalde voeding dan geef ik daar wel aan toe. Met mate. Diëten werken niet, jezelf beperken werkt niet, dat levert alleen maar vreetbuien op. Ik eet wat ik wil, maar slechts één portie. Als ik meer wil, zoek ik afleiding of ga even een eindje lopen, dan zakt die trek af. Dat werkt voor mij."

Voor haar huid gebruikt Bella vers citroensap dat ze twee keer per week op haar gezicht smeert en zo'n tien minuten laat zitten. "Ik zie dat mijn huid veroudert en wat doffer wordt," zegt ze. "Dit helpt me om mijn huid wat te verhelderen. Verder gebruik ik kokosolie als bodylotion en drink ik veel water. Ik prak ook wel eens een avocado als masker voor mijn gezicht en haar en ik ga nooit slapen voor ik mijn gezicht heb schoongemaakt."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daily goal - Be happy.

Een bericht gedeeld door Bombshell In This Dress (@bombshellinthisdress) op

Lichaamsbeweging hoort ook bij haar beautyregiem: "Ik loop graag en ik ga vier keer per week naar de sportschool, maar het is niet zo dat ik daar dan uren ben," zegt ze. "En ik wissel het af: soms een circuit, soms een uurtje bodypump, soms een uur yoga. Meer niet, je moet je lijf niet overbelasten."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bombshell In This Dress (@bombshellinthisdress) op

Bella gooide haar manier van leven om toen ze ruim dertien jaar geleden genas van nierkanker. "Het ging niet alleen om mijn eigen leven, maar ook om dat van mijn vier kinderen, die op dat moment nog afhankelijk van me waren," zegt ze. "Ik neem niets meer voor lief en ik neem een gezonde manier van leven zeer serieus. Mijn doel is vrouwen van alle leeftijden te inspireren goed voor zichzelf te zorgen. Het is niet zelfzuchtig om wat tijd voor jezelf op te eisen en goede dingen voor je lichaam te doen. Je hebt maar één leven, zorg dat het telt."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in