Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hello Happy Family: waterproof én SPF-factor

Meteen twaalf kleuren, iedereen blij! Sticks zijn momenteel trend in beautyland. Chanel stopte al een geurtje in een parfumpen, Lancôme heeft de Monsieur Big Marker voor wie geen geduld heeft met kwastje of fijne potloodjes en ook Benefit – bekend van de vrolijke verpakkingen en de fijne Roller L...

Hello Happy Family: waterproof én SPF-factor

Meteen twaalf kleuren, iedereen blij!

Sticks zijn momenteel trend in beautyland. Chanel stopte al een geurtje in een parfumpen, Lancôme heeft de Monsieur Big Marker voor wie geen geduld heeft met kwastje of fijne potloodjes en ook Benefit – bekend van de vrolijke verpakkingen en de fijne Roller Lash mascara - heeft de stick als verpakking omarmd.

(c) makeupmuddle

Het betreft de Air Stick foundation binnen de Happy Family lijn, met ingebouwd SPF20. De foundation is licht tot medium dekkend, blijft lang zitten en heeft een luchtige formule zodat ie soepel over je huid glijdt.

De foundation is waterproof en bevat kamille en botanische extracten, en ruikt heel licht naar lavendel. Vanaf begin april verkrijgbaar in twaalf kleuren, de stick gaat ongeveer 30 euro kosten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in