Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Haute parfum: Hortus Sanitatis is heerlijk voor de zomer

Nieuwste aanwinst binnen de Haute Parfums van Gucci. Als je als label je Haute Parfum collectie 'The alchemist garden' noemt, dan voel je al een beetje waar het heen gaat, qua vintage en apothekersflesje, met een vleugje Da Vinci Code. De nieuwste geur in de lijn is daarop geen uitzondering: Hort...

Haute parfum: Hortus Sanitatis is heerlijk voor de zomer

Nieuwste aanwinst binnen de Haute Parfums van Gucci.

Als je als label je Haute Parfum collectie 'The alchemist garden' noemt, dan voel je al een beetje waar het heen gaat, qua vintage en apothekersflesje, met een vleugje Da Vinci Code.

De nieuwste geur in de lijn is daarop geen uitzondering: Hortus Sanitatis (de naam betekent Tuin der Gezondheid) is een mix van vetiver, papyrus, ceder en gember.

Het is een frisse, schone geur in een mooi blauw flesje dat niet zou hebben misstaan in het lab van een middeleeuwse Italiaanse alchemist. Hortus Sanitatis is een unisex geur die exclusief verkrijgbaar is bij Gucci voor het forse bedrag van 280 euro voor 100 ml Eau de Parfum.

Foto's © Gucci

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in