Je gezichtsserum blijkt een alleskunner!

Wie kan er nog zonder een goed hyaluronserum? Wij in elk geval niet, dus hebben wij altijd wel een lekker ultrahydraterende vitaminebom op de kaptafel staan. Heb jij die ook? Dan kun je 'm vanaf nu dubbele diensten laten draaien.

Waar TikTok soms al niet goed voor is: beauty-TikTok'ers ontdekken regelmatig leuke nieuwe beautyhacks. De nieuwste die de ronde doet op het social media-platform: serum in je haar smeren. Zeker als je lekker broze punten hebt, een echte winterkwaal.

@katilynroundtree

Saw a TikTok that said hair oil doesn't moisturize your hair, only water can. So I tried Hyaluronic Acid! 🤯 #hyaluronicacid #hair #hairhack #dryhair

♬ Good as Hell - Lizzo

En het allerleukste: ook dermatologen zien wel iets in een hyaluronserum in je haar smeren. Hun advies: doe het wel op vochtig of nat haar. Het hyaluronzuur trekt namelijk dat vocht in je lokken.

Article continues after the ad

De resultaten liegen er niet om. En je hoeft er echt niet je duurste serumpje voor uit de kast te trekken. Deze alom geliefde topper van The Ordinary kost je slechts 6,95 euro en wordt ook op TikTok veelvuldig ingezet voor glanzende punten.

Happy new hair!

Beeld:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in