Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Guerlain's Muguet Millésime 2021

Slechts één dag verkrijgbaar! Recentelijk zijn er veel nieuwe geuren uitgekomen met lelietjes van dalen in de hoofdrol, maar de limited edition Muguet Millésime 2021 van Maison Guerlain steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit als ongecompliceerde topper. Parfumeur Thierry Wasser creëerde...

Guerlain's Muguet Millésime 2021

Slechts één dag verkrijgbaar!

Recentelijk zijn er veel nieuwe geuren uitgekomen met lelietjes van dalen in de hoofdrol, maar de limited edition Muguet Millésime 2021 van Maison Guerlain steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit als ongecompliceerde topper.

Parfumeur Thierry Wasser creëerde een nieuwe versie van de 'groene' geur met simpelweg heel veel Lelietjes van Dalen ('de geluksbedeltjes van Moeder Aarde') en verder wat jasmijn en roos. Heel vintage en vreemd genoeg door de puurheid ook helemaal van nu: wat eenvoudige, frisse geuren zijn momenteel mateloos populair.

Muguet Millésime 2021 is slechts één dag verkrijgbaar, Guerlain brengt sinds 2006 elk jaar op 1 mei ('de mooiste maand van het jaar' volgens het luxehuis) een nieuwe versie van de geur uit in een nieuw flesje. 

Er komen in totaal 4500 flesjes van krap 500 euro (voor 125 ml) op de markt. Elk flesje is met de hand gemaakt en versierd met een bloemendecoratie van juwelenontwerpster Lucy Touré.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in