Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Guerlain breidt Aqua Allegoria collectie uit met nieuwe geur

Bos en bloemen in een passend duurzamer flesje. De Aqua Allegoria lijn van Guerlain is inmiddels vermaard met zoveel keuze dat er voor iedereen wel een parfum in te vinden is. De nieuwste aanwinst heet Nerolia Vetiver en de naam geeft al aan wat je kunt verwachten: bos en bloemen, met geurnoten a...

Guerlain breidt Aqua Allegoria collectie uit met nieuwe geur

Bos en bloemen in een passend duurzamer flesje.

De Aqua Allegoria lijn van Guerlain is inmiddels vermaard met zoveel keuze dat er voor iedereen wel een parfum in te vinden is.

De nieuwste aanwinst heet Nerolia Vetiver en de naam geeft al aan wat je kunt verwachten: bos en bloemen, met geurnoten als neroli, basilicum, vijg en vetiver. Het is een unisex-parfum. 

De hele lijn heeft daarnaast een duurzamere make-over gekregen. In de flesjes wordt voortaan 15% gerecycled glas verwerkt en er zit voortaan een schroefdop op, zodat de flacon opnieuw gevuld kan worden door de navulverpakking.

Voor het parfum zijn voor 95% natuurlijke ingrediënten gebruikt door in-house Guerlain perfumers Thierry Wasser en Delphine Jelk en de alcohol is biologisch gemaakt. Nerolia Vetiver is vanaf februari verkrijgbaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in