Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed nieuws voor als je dekking én SPF 50 zoekt

Tom Ford maakt opmaken een beetje makkelijker. 'Glow' en 'dewy' zijn typische buzzwoorden van nu als het gaat om een begeerde uitstraling. Wel dekking en egalisering, niet meteen helemaal mat. Tom Ford Beauty introduceert een vloeibare foundation die niet alleen dat biedt, maar ook verzorging zod...

Goed nieuws voor als je dekking én SPF 50 zoekt

Tom Ford maakt opmaken een beetje makkelijker.

'Glow' en 'dewy' zijn typische buzzwoorden van nu als het gaat om een begeerde uitstraling. Wel dekking en egalisering, niet meteen helemaal mat.

Tom Ford Beauty introduceert een vloeibare foundation die niet alleen dat biedt, maar ook verzorging zodat je niet laag op laag op laag hoeft aan te brengen. De Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF50 bevat hyaluronzuur, noni fruitextract en natuurlijke oliën. Het product belooft 12 uur lang te hydrateren, voor die eerder genoemde 'dewy' look.

Als aanvulling is er de cushion compact met dezelfde werking. Om deze het meest natuurlijk op te brengen, begin je in het midden van je gezicht en werk je naar buiten. Gezien het feit dat beide producten aan de prijzige kant (iets meer dan 100 euro zijn) kom je met de vloeibare foundation en schone vingers een heel eind. De cushion compact is meer iets voor wie houdt van contouring en werken met dikkere en dunnere lagen. Tom krijgt bonuspunten voor de vele nuances waarin de producten verkrijgbaar zijn. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in