Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze 'glowkoning' helpt je aan de ideale thuisfacial

Mis jij je facial ook zo? We missen veel aan de salon, maar hoe onze huid eruit ziet na een verse gezichtsbehandeling misschien nog wel het meest. Gelukkig weet Dany Diop raad. Met onder andere Carice van Houten en Halina Reijn als vaste klanten weet je dat het met de gouden handjes van de glowko...

Deze 'glowkoning' helpt je aan de ideale thuisfacial

Mis jij je facial ook zo?

We missen veel aan de salon, maar hoe onze huid eruit ziet na een verse gezichtsbehandeling misschien nog wel het meest. Gelukkig weet Dany Diop raad.

Met onder andere Carice van Houten en Halina Reijn als vaste klanten weet je dat het met de gouden handjes van de glowkoning van Nederland wel goed zit. Hij deelt met ons zijn geweldige tips voor de lekkerste gezichtsbehandeling thuis.

IJskoud

De warme doekjes kennen we, maar Dany tipt juist ook een koude treatment. “Leg een vochtig gastendoekje vijf minuten in de diepvries, of doop in een bak met ijsklontjes en vouw deze eveneens voorzichtig over het gezicht – een aanrader als tussenstap bij een dubbele reiniging (olie, milk, mousse)."

Even de tijd nemen voor een ‘facial stimulation’ werkt volgens de favoriete  huiddeskundige van topmodellen ook gegarandeerd een frisse gloed op. “Korte knijpbewegingen in de huid maken met je vingers - van onderaf naar boven -  stimuleert aanzienlijk de doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker de huid verlaten."