Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even in Hollywoodsferen met OPI

Laat dat voorjaar maar komen! Je associeert het er misschien helemaal niet mee, maar OPI (zij van de mooie nagellakkleurtjes) is van oorsprong een merk uit Los Angeles. En dat wordt voor het 40-jarig jubileum gevierd met een zonnige lentecollectie. The Hollywood Collection bestaat uit twaalf nieu...

Even in Hollywoodsferen met OPI

Laat dat voorjaar maar komen!

Je associeert het er misschien helemaal niet mee, maar OPI (zij van de mooie nagellakkleurtjes) is van oorsprong een merk uit Los Angeles. En dat wordt voor het 40-jarig jubileum gevierd met een zonnige lentecollectie.

The Hollywood Collection bestaat uit twaalf nieuwe kleuren die wij allemaal wel op onze nagels willen, al is het maar voor het Hollywood-gevoel thuis (en om even in iets warmere sferen te komen). Zie je jezelf al aan het zwembad neerstrijken?

In gedachten kan het in elk geval. Vanaf volgende week zijn de kleurtjes ook in Nederland verkrijgbaar. Om hebberig van te worden.

Beeld: OPI

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in