Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er zijn nieuwe kleuren Dior Lip Balm!

Nu ook met satijn, mat en fluweelfinish. Altijd handig met het ook op aanstaande schrale dagen: een lippenbalsem die tegelijk als lipstick kan dienen. Creative director Peter Philips heeft de Rouge Dior Lip Balm collectie uitgebreid met drie nieuwe texturen (satijn, mat en fluweel) in elf kleuren...

Er zijn nieuwe kleuren Dior Lip Balm!

Nu ook met satijn, mat en fluweelfinish.

Altijd handig met het ook op aanstaande schrale dagen: een lippenbalsem die tegelijk als lipstick kan dienen.

Creative director Peter Philips heeft de Rouge Dior Lip Balm collectie uitgebreid met drie nieuwe texturen (satijn, mat en fluweel) in elf kleuren.

De balsems zijn voor 95% gemaakt van ingrediënten 'van natuurlijke origine' en bestaan vooral uit was, olie en sheabutter voor lichte hydratatie.

Granaatappelbloemextract zorgt voor een voller effect en rode hibiscus is gebruikt om de kleuren te maken. "We hebben ons best gedaan het allemaal zo natuurlijk mogelijk te houden," aldus Philips.

De kleuren gaan van thee-met-melk-beige en zacht roze tot de kleurloze 000 Diornatural. De balms kosten ongeveer 35 euro en komen op 1 september 2021 op de markt.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in